Aangenaam kennis te maken!

Mijn passie is het ondersteunen van ondernemers bij de uitvoering van hun administratie. Voor velen niet het meest leuke werk, maar ik doe het met veel plezier!

Mijn loopbaan begon in de kraamzorg en in 1998 heb ik de overstap gemaakt naar een landelijk uitzendbureau. In die periode ook mijn HBO diploma Personeel en Arbeid behaald. In 2007 in dienst getreden als officemanager bij een opstartend bedrijf dat binnen 1 jaar uitgroeide tot een organisatie met 50 personen in dienst. Na een sabbatical wegens geboorte kinderen in 2014 weer gestart bij dezelfde organisatie. Nu operationeel verantwoordelijk voor Finance. Inkoop, verkoop, debiteurenbeheer en controller-functie.

Sinds 2007 ook nauw betrokken bij de start van het loodgietersbedrijf van mijn partner. Ik voer de gehele administratie (in boekhoudprogramma Snelstart) en planning voor hem uit.


Samenwerken op basis van vertrouwen

Men kenmerkt mij als een positief en gedreven persoon waarbij samenwerken en eerlijkheid belangrijke pijlers zijn. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je werkt op basis van vertrouwen en openheid dit leidt tot succes.

Mijn motto "Zeg wat je doe en doe wat je zegt" is voor mij erg waardevol.